Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a felhasználói élmény növelése érdekében.

A törvény kimondja, hogy cookie-kat tárolhatunk az eszközön, ha feltétlenül szükségesek ehhez az oldalhoz. Minden más típusú cookie esetében szükségünk van az engedélyedre. Kérjük, engedélyezd a Statisztikai sütiket, hogy hatékonyabban tudjuk fejleszteni szolgáltatásunk, illetve engedélyezheted az érdeklődésének megfelelő reklámok megjelenítését támogató Marketing sütiket is:

Szükségszerű sütik
A weboldal működéséhez pl.: regisztrált felhasználó bejelentkezéshez, kosár funkciókhoz szükséges sütik. Növelik az oldal funkcionalitását azáltal, hogy néhány információt tárolnak a beállításaidról. Ezek a sütik nem tárolnak személyes adatokat és az ebbe a csoportba tartozó sütik használata elengedhetetlen.

Statisztikai sütik
Ezek segítenek bennünket abban, hogy értékeljük weboldalunk teljesítményét, hogy tudjuk mi történik az oldalainkon, s ezen tapasztalatok alapján fejlesszük a minél jobb felhasználói élmény eléréséért.

Közösségi média és marketing sütik
A böngészési szokásaidra, érdeklődési körödre vonatkozó adatokat gyűjtő - jellemzően harmadik féltől származó – sütik, amelyek a személyre szabott reklámok megjelenítését és a közösségi média megszokott funkcióit teszik elérhetővé.

Részletek a Cookie-k kezeléséről...

Könyv - Tejcukorérzékenyek nagy diétás könyve

Könyv - Tejcukorérzékenyek nagy diétás könyve

Vásárlói értékelés:

3.200 Ft

db
  • Márka: Egyéb
  • EAN-szám: 9786155166242
Termékleírás

A tejcukorérzékenység (laktózintolerancia) jellemzője a tejtartalmú ételek elfogyasztása után jelentkező haspuffadás és hasmenés. A tünetek nem mindenkinél egyformák, valakinél enyhébbek, másnál súlyosabbak. Ennek oka, hogy a tejcukrot bontó enzim (laktáz) ?mely a tejcukor felszívódásához szükséges- vagy elégtelen mennyiségben van jelen, vagy valamilyen betegség következtében fogyatkozik meg a szervezetünkben.  Az enzimhiány miatt a tejcukor nem bomlik le, ezért nem tud felszívódni és a vastagbélben gázképződéssel járó erjedési folyamat révén hasmenéssel távozik a szervezetünkből.
- Hogyan mutatható ki a laktózérzékenység? Milyen formái  és milyen kezelési módjai vannak?
- Mit jelent a laktózmentes diéta és milyen ételeknél gondoljunk arra, hogy laktózt is tartalmazhat?
- Milyen lehetőségek vannak manapság az enzimpótlásra és miért fontos a kalciumpótlás?
- Mi a különbség a fruktózérzékenység és a fruktózintolerancia között és mire figyeljünk, ha laktóz- és fruktózérzékenyek is vagyunk?

A könyv szerzői ezekre és sok más felmerülő kérdésre adnak közérthető válaszokat. A könyv függelékében más cukorfelszívódási zavarokról (fruktóz felszívódási zavar és fruktózintolerancia) is olvashat az érdeklődő olvasó. A diétás tanácsok mellett számos recept elkészítési módjával, színes fotókkal szemléltetve ismertetik meg az olvasókat azzal, hogyan éljünk laktózmentesen.

Vélemények

A terméket még nem véleményezték.

Videók, cikkek

Nincs találat.

Szállítás, fizetés

15.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!*
Részletek »

A futárszolgálat díja csomagonként értendő, ami akár több terméket is tartalmazhat.

Amennyiben megveszed ezt a terméket és még 11.800 Ft értékben vásárolsz, rendelésedet ingyenesen kiszállítjuk.


Vissza az előző oldalra