Kosár:
0 tétel - Ft

Belépés

Még nem vagy tag? » Regisztráció

Kosár:
0 tétel - Ft

Webáruház

Hírlevél

Ha szeretnél első kézből értesülni akcióinkról és a babavárással kapcsolatos információkról, akkor iratkozz fel hírlevelünkre.

Könyv - Tejcukorérzékenyek nagy diétás könyve

Könyv - Tejcukorérzékenyek nagy diétás könyve

10.000 Ft felett ingyenes házhozszállítás!* Részletek »

A futárszolgálat díja csomagonként értendő, ami akár több terméket is tartalmazhat.

Amennyiben ehhez a termékhez még 6.800 Ft értékben vásárolsz, rendelésedet ingyenesen kiszállítjuk.

A termék ára: 3.200.- Ft

db

Márka: Egyéb

A tejcukorérzékenység (laktózintolerancia) jellemzője a tejtartalmú ételek elfogyasztása után jelentkező haspuffadás és hasmenés. A tünetek nem mindenkinél egyformák, valakinél enyhébbek, másnál súlyosabbak. Ennek oka, hogy a tejcukrot bontó enzim (laktáz) ?mely a tejcukor felszívódásához szükséges- vagy elégtelen mennyiségben van jelen, vagy valamilyen betegség következtében fogyatkozik meg a szervezetünkben.  Az enzimhiány miatt a tejcukor nem bomlik le, ezért nem tud felszívódni és a vastagbélben gázképződéssel járó erjedési folyamat révén hasmenéssel távozik a szervezetünkből.
- Hogyan mutatható ki a laktózérzékenység? Milyen formái  és milyen kezelési módjai vannak?
- Mit jelent a laktózmentes diéta és milyen ételeknél gondoljunk arra, hogy laktózt is tartalmazhat?
- Milyen lehetőségek vannak manapság az enzimpótlásra és miért fontos a kalciumpótlás?
- Mi a különbség a fruktózérzékenység és a fruktózintolerancia között és mire figyeljünk, ha laktóz- és fruktózérzékenyek is vagyunk?

Még több információ

Részletes információ:

A tejcukorérzékenység (laktózintolerancia) jellemzője a tejtartalmú ételek elfogyasztása után jelentkező haspuffadás és hasmenés. A tünetek nem mindenkinél egyformák, valakinél enyhébbek, másnál súlyosabbak. Ennek oka, hogy a tejcukrot bontó enzim (laktáz) ?mely a tejcukor felszívódásához szükséges- vagy elégtelen mennyiségben van jelen, vagy valamilyen betegség következtében fogyatkozik meg a szervezetünkben.  Az enzimhiány miatt a tejcukor nem bomlik le, ezért nem tud felszívódni és a vastagbélben gázképződéssel járó erjedési folyamat révén hasmenéssel távozik a szervezetünkből.
- Hogyan mutatható ki a laktózérzékenység? Milyen formái  és milyen kezelési módjai vannak?
- Mit jelent a laktózmentes diéta és milyen ételeknél gondoljunk arra, hogy laktózt is tartalmazhat?
- Milyen lehetőségek vannak manapság az enzimpótlásra és miért fontos a kalciumpótlás?
- Mi a különbség a fruktózérzékenység és a fruktózintolerancia között és mire figyeljünk, ha laktóz- és fruktózérzékenyek is vagyunk?

A könyv szerzői ezekre és sok más felmerülő kérdésre adnak közérthető válaszokat. A könyv függelékében más cukorfelszívódási zavarokról (fruktóz felszívódási zavar és fruktózintolerancia) is olvashat az érdeklődő olvasó. A diétás tanácsok mellett számos recept elkészítési módjával, színes fotókkal szemléltetve ismertetik meg az olvasókat azzal, hogyan éljünk laktózmentesen.

Elolvastam, köszi!

Vissza az előző oldalra

21 év tapasztalat
13700 minőségi termék
75000 teljesített rendelés
96000 boldog baba

Navigáció

Bezár
Főoldal Termékek Ügyfélkapu

Weboldalunk a használat elősegítése és a jobb felhasználói élmény érdekében sütiket, "cookie"-kat használ.
A böngészés folytatásával jóváhagyod a sütik használatát. Bővebb információ

Bezárás